Steder å spise og drikke på Norsk Folkemuseum

På Norsk Folkemuseum har vi to kafeer. En er åpen året rundt, den andre er åpen i høysesong og på dager med mye besøk.  Kafé Arkadia ligger ved hovedinngangen i Museumsveien 10. Det er ikke nødvendig å kjøpe billett til museet for å besøke Kafé Arkadia. Torgkafeen ligger inne på museumsområdet, nær Torget. Det tar rundt tre minutter å gå fra hovedinngangen til Torgkafeen.

Kafé Arkadia

Kafé Arkadia har et rikt utvalg av påsmurt og kaker, salater og supper, lette måltider, iskrem, varm og kaldt drikke, samt øl og vin. Det er rundt 80 sitteplasser inne på denne kafeen, og rundt 40 sitteplasser ute om sommeren. Arkadia brukes ofte til gruppebestillinger og kveldsarrangementer, og vi har et område i kafeen med plass til 20 personer som kan deles av. 

Torgkafeen

Torgkafeen har omtrent samme utvalg som Kafé Arkadia. Denne kafeen ligger rett ved lekeplassen på museet og er svært familievennlig.

Kontakt kafe@norskfolkemuseum.no hvis du ønsker å bestille lunsj for grupper. Slike bestillinger må foretas minimum tre dager før ankomst og må være bekreftet av kafeen. Tilbudet er avhengig av kapasitet.

Piknik på Norsk Folkemuseum

Friluftsmuseet egner seg svært godt for en piknik i det grønne. Det står benker rundt omkring i området, og spesielt på Festplassen er det greit å spise piknik. Der er det permanente benker og bord som enhver kan benytte. Kontakt Kafé Arkadia for spennende tilbud.

Av og til byr tunvertene i de forskjellige husene på en kaffekopp eller en smaksprøve av nybakt brød, hvis det lages. I Numedalstunet er det ofte lefsebaking om sommeren og i helgene, hvor de besøkende kan kjøpe museets populære hardangerlefse, laget på jerntakke over glødene kull.

Kafeene på Norsk Folkemuseum er stengt 1. januar, 17. mai, 24., 25. og 31. desember. Museet er også stengt på disse datoene.


 

 

For kafébookinger:

kafe@norskfolkemuseum.no
Tlf: + 47 400 23 505