Snekring, lafting, bygging av hytte og barneforestillingen «Det gavmilde treet», står på programmet når 100% tre arrangeres på Norsk Folkemuseum 6.mars. Ta med barna. Vi har hammer og spiker! Dette blir 100 % bra!

Hva: 100% tre på Norsk Folkemuseum.
Når: Søndag 6.mars, klokken 11-16
Hvor: Norsk Folkemuseum

Prøv deg som byggmester med og uten hammer
Klarer du å sette sammen vårt byggesett til en liten laftehytte?  Eller vil du være med på å bygge en liten hytte eller snekre en fuglekasse? På Norsk Folkemuseum står treet og snekring i sentrum når arrangementet 100% tre hamres i gang. Her er kan barn i alle aldre hamre, spikre og bygge så mye de vil.

Barneforestilling og dansing i trærne
Treet står også i sentrum i barneforstillingen «Det gavmilde treet». Den 50 år gamle barnebokklassikeren skrevet og illustrert av Shel Silverstein blir framført av friluftsdanser Caroline Skjørshammer og forteller Anitra Figenschou. Barneforestillingen finner sted i et av museet lønnetrær nær festplassen klokken 12.00 og 13.00.

Ponniriding og kjøring med hest og vogn, natursti i samarbeid med Skogselskapet og barnequiz med Naturvernforbundet er hva annet du kan oppleve på museet denne flotte dagen.